Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Я сам особисто не вірив, я не міг повірити, що в 2022 році в Європі може бути так, що країна ось так відкрито нападе на нашу країну. Я думав, що посилюється ситуація, я розумів, що підвищують ставки, думав, що Байден вийде і якесь питання вирішить красиво, всі аплодуватимуть, тощо, багато було версій», - розповідає Георгій Біркадзе.

Проте, констатує він, українська військова розвідка спрацювала непогано, була інформація про те, як розвиватиметься ситуація. Але багато хто, додає експерт, не вірив у це, це було складно, хоч і саме розуміння було.

Зараз багато хто засуджує президента Зеленського за те, що він не попередив народ про війну, що, на думку політолога, неправильно. Насамперед він зазначає, що такі серйозні рішення навряд чи приймає один лише президент.

«Я впевнений, що була нарада, де військові сказали, що цього робити категорично не можна, бо люди можуть впасти в паніку, розбігтися і таке інше. Тому є дуже багато плюсів, що все так сталося, і, дякувати Богу, є найголовніше сьогодні – у нас є країна», - пояснює Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Качура заявив, що росіяни мають бути ізольовані від решти світу.

Також Знай.ua писав про те, що Шейтельман розповів, як рРосія деградувала.