Про це вона розповіла у програмі «Садок вишневий» із Олександром Новохатським.

«Зі всіх, кого називають у лавах гіпотетичних приймачів путіна, Микола Патрушев найсерйозніша і найнегідливіша людина, тому що їй доручалися такі завдання, які не доручалися більше нікому з історії російської федерації», - зазначила Марія Кучеренко.

Політичний аналітик Олександр Новохатський додав, що секретар ради безпеки рф Микола Патрушев керував місією фсб з отруєння Скрипалів у Солсбері.

«Є свого роду комбінація, яка робить його небезпечним, це не гидливість, уміння не ставити питання щодо поставлених завдань і крові не те, що по лікоть, а по плечі. Це людина, якій нема чого втрачати з погляду репутації чи навіть совісті», - наголосила Марія Кучеренко.

Як зазначила експерт, Микола Патрушев небезпечний для світу, бо якщо він раптом керуватиме росією, то він буде готовий грати до кінця і приймати будь-які рішення, аж до ядерного апокаліпсису.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

«Я переконана, що в будь-якому випадку ця людина помиратиме довго і важко, як вмирали і його жертви», - сказала Марія Кучеренко.

Як повідомляв Знай.ua, Олександр Качура заявив, що росіяни мають бути ізольовані від решти світу.

Також Знай.ua повідомляв, що Андрій Єрмолаєв розповів, який світопорядок намагався збудувати Горбачов.