Про це він розповів у програмі «Воєнний кабінет».

«У статті наводяться дані з прицілом на 2023 рік і про те, яка буде воєнна стратегічна, оперативна, тактична обстановка у 2023 році. Я думаю, не варто пояснювати, що це означає і чому 2023 рік. Варто розуміти, що прогноз іде на те, що у 2023 російсько-українська війна триватиме», - повідомляє Олександр Мусієнко.

Далі, розповідає він, йдеться про те, якими можуть бути загрози з боку росії, зокрема, окреслюється запорізький напрямок, акцентується на важливості вигнати росіян з херсонського напрямку, аби у них не було плацдарму.

Як зазначає експерт, також у статті відкрито говориться про те, що Україні потрібні системи, які даватимуть можливості вражати військові об’єкти противника на території зокрема і росії. За його словами, йдеться про те, що для істотного перелому в боротьбі з росією потрібно мати ракети середнього і далекого радіусу дії, від 300 кілометрів і далі.

«І наступний момент, який вкрай важливий, це те, що генерали сходяться на тому, що Україні поряд із підтримкою партнерів, яка є досить важливою для нас, потрібно розвивати власний оборонно-промисловий комплекс і виробляти зброю», - розповідає Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Тизенгаузен повідомив, як зміниться політична мапа України після війни.

Також Знай.ua писав про те, що Ялі повідомив, чи знали в США, що росія розпочне повномасштабну війну.