Про це він розповів на каналі Знай 24 в програмі «Что дальше?».

«Це правильна стратегія, тому що ми бачимо, що вона працює і дає результати. От давайте змоделюємо, наприклад, звідки найпростіше заходити у Херсон? Мабуть зі сторони заходу, але максимально укріпленні позиції російських військ, тому йти на них в лоб – це напроситися на артилерійський удар», - зазначив Олександр Мусієнко.

За словами експерта, враховуючи ландшафтні особливості Херсонщини, штурм – це просто катастрофічне втрачання техніки та людей, тому що там степова рівнина, через яку військові у випадку обрання такої тактики знаходилися б на долоні авіації та артилерії ворога.

«Коли обирається така стратегія, то можна побачити, що протягом таких тривалих ударів може настати момент, коли українські сили можуть прийти у Херсон і з меншими втратами. Ключове при плануванні таких операцій – це продумувати її так, аби вона відбувалася із мінімальними втратами», - підкреслив Олександр Мусієнко.

На думку військового експерта, життя своїх людей стоїть в пріоритеті України, на відміну від російських головнокомандуючих, які просто знищують усе артилерією і йдуть у наступ, незважаючи на втрати.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, підприємець Павло Себастьянович розповів, чому нафтогазова галузь України почала руйнуватися.

Також Знай.ua повідомляв, що американський військовий Гаррі Табах розповів, як Україні вдалося осліпити російську ППО.