Про це він розповів у своєму блозі.

Як розповідає політик, за указом президента голову Старобільської районної державної адміністрації Луганської області звільнено 30 серпня за власним бажанням. Принагідно він нагадує, що ще 27 лютого у районі були російські окупанти, але зайнялися цією справою тільки зараз.

«Для чого підставлять президента України? Навколо нього сьогодні об'єднується дуже багато тих людей, які йому ніколи не вірили, які за нього не голосували, але зараз вони вірять президентові, який справді лідер не лише європейський, а й світового рівня. Ми сьогодні справді всі прагнемо допомагати і апарату президента, і Збройним силам, тому що іншого шляху ми не маємо, ми повинні всі об'єднуватися», - пояснює Григорій Пригеба.

А ця ситуація, наголошує він, виглядає як капость. Громадський діяч наголошує, що повноваження чиновників Луганської області поширюються на довірену їм територію, а вона перебуває під окупацією. Тому, каже він, постає питання, навіщо цей указ президента і чому він з'явився лише зараз.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Табах повідомив, чому США рішуче надають Україні військову допомогу.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, чи була Європа готова до сьогоднішньої російсько-української війни.