Про це він розповів у програмі «Розвилка».

«Нещодавно вийшла стаття Залужного та Забродського про перспективи війни на 2023 рік. Тобто всі розуміють, що в нинішній ситуації найближчим часом не буде корінного перелому, але це не означає, що ситуація на фронті буде абсолютно статичною. Я думаю, що наступний виток напруженості прийде приблизно на кінець вересня – середину жовтня», - розмірковує Руслан Бізяєв.

Щодо переговорів, пояснює він, то для них потрібна стратегічна безвихідь і розуміння того, що старі політичні еліти з їхніми ідеологіями не здатні на діалог на нових засадах. До того ж, додає політолог, і в росії, і в Україні дуже сильний запит на нові еліти, війна оголила цю суперечність.

«Війни розпочинають та закінчують політики – це аксіома. Політика – це дипломатія – це також аксіома. Будь-яка війна закінчується переговорами – це третя аксіома», - наголошує Руслан Бізяєв.

Зараз же, розмірковує він, буде загострення не лише у російсько-українській війні, а й у світі, розкриється дуже багато регіональних конфліктів. А загалом, упевнений експерт, із цієї війни вийде і нова росія, і нова Україна.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Табах заявив, що путін знищив російський народ.

Також Знай.ua писав про те, що Дубов повідомив, які цілі війни сформулювала собі росія.