Про це він розповів у програмі «Культ особистості».

«Проведи ми сьогодні вибори, так, усі набрали би стільки, скільки треба. Але під час воєнного стану вибори проводити не можна, вибори треба оголосити за кілька місяців до їх проведення», - зазначає Михайло Шейтельман.

Отже, констатує він, наступні кілька місяців після закінчення війни та перед самим фактом виборів можуть дуже круто змінити політичні симпатії електорату.

Як пояснює гість програми, це пов'язано з тим, що сьогодні українська влада дуже схожа у певному сенсі з такою англійською королевою, яка в принципі перебуває поза будь-якою критикою. Водночас він зазначає, що вважає це правильним, оскільки таких людей і не повинні сьогодні критикувати, адже їхня робота надто складна. На думку експерта, це найскладніша та найнебезпечніша робота сьогодні у світі.

«Робота Зеленського сьогодні – найнебезпечніша у світі. І робота тих, хто поруч із ним, - найнебезпечніша у світі. І в цей момент ще ставити їм палиці у колеса будь-якими обговореннями мені здається зовсім неправильно. Тому що реально наше життя сьогодні від них залежить», - наголошує Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Карасьов пояснив, чому не варто відкладати економічні питання на потім.

Також Знай.ua писав про те, що Сокіл розповів, чому відчуття азарту на війні небезпечне.