Про це він розповів на каналі Павла Себастьяновича.

«Якщо загальне розуміння подивитися, всі намагаються не лише висунутися, а й зайняти найкращу позицію у цьому глобальному переформатуванні. А переформатування почалося через те, що капітал потребує розширення. Нині грошей у світі у три з половиною рази більше, ніж товарів. І зрозуміло, що цей навіс уже таким став, що він має впасти. І думають, як його «здути», щоб ще й виграти на цьому «здутті», – повідомив Сергій Удовік.

За словами експерта, у світі завжди відбувається керований хаос, хтось його координує. І той, хто ним керує, завжди виграє. А той, хто розуміє, як все це відбувається, теж може вбудуватися в нову глобальну систему.

«І ось коли упирається, значить, йде глобальне переформатування. Ну, так перше закінчилося Першою світовою війною, друге – Другою світовою війною, третє – Холодною війною. І вийшло, що звільнилися великі простори, наприклад, розпався СРСР. Країни перебудовувати стали у доларову економіку. А тепер воно прийшло в глухий кут. Просто вдарилося у 2008 році у стінку», - заявив Сергій Удовік.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Михайло Шейтельман пояснив, чи зміняться політичні симпатії українців після війни.

Також Знай.ua повідомляв, що Руслан Бізяєв розповів про перспективи продовження російсько-української війни.