Про це він розповів на своєму каналі.

Олександр Качура зазначив, що путін після звіту МАГАТЕ щодо Запорізької АЕС може схиляти Україну до «Мінську-3», однак українська влада в жодному випадку на піде на такі кроки.

«Ні парламент, ні Президент не підуть на підписання якихось нових псевдодокументів, які не можна буде виконати, які будуть точно не в інтересах нашої держави. Так, МАГАТЕ в рамках тих можливостей, які у них були, зробили звіт і не змогли зафіксувати обстріл зі сторони російської федерації. Але що там планує путін, нам же тут якось все одно», - повідомив Олександр Качура.

За словами народного депутата, путін планував і Київ взяти за три дні, і Януковича в Україну привезти, однак йому нічого не вдалося і не вдасться. Увесь світ бачить, що росія – це терористична держава, і ядерний шантаж на ЗАЕС це тільки підтверджує.

«Той ядерний шантаж на Запорізькій АЕС, який зараз відбувається, кожну годину, кожну хвилину, кожен день підтверджує ці слова. Західний вільний світ не сліпий, він усе бачить, і ми все одно досягнемо свого. Я думаю, що росія буде вимушена покинути Запорізьку АЕС рано чи пізно», - заявив Олександр Качура.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог Олександр Кочетков повідомив, що має стати для українців сакральною метою під час війни.

Також Знай.ua повідомляв, що Михайло Шейтельман розповів, чи судитимуть російських вчителів на окупованих територіях України.