Про це він розповів у програмі «Розвилка».

«Передумови для дипломатії не дозріли і навряд чи можна очікувати на серйозні дипломатичні перемовини у найближчі 2-3 місяці. Я думаю, найближчі 2-3 місяці ми будемо спостерігати з вами досить цікавий процес зміни тактик як Збройних сил України, так і Збройних сил російської федерації», - зазначає Руслан Бізяєв.

Принагідно він запитує, як тим компонентом наземних сил, який зараз у росії є в Україні, враховуючи так звані союзницькі сили «ЛНР» і «ДНР», а це приблизно десь 170-200 тисяч, можна тримати фронт приблизно 1000 кілометрів? Тим не менш, каже експерт, у будь-якому разі наступна активізація бойових дій не повинна початися пізніше листопада, тому що погодні умови зроблять неможливими введення в бій великих механізованих частин, а також повноцінне використання авіації на полі бою.

Принагідно політолог зазначає, що особисто він до останнього не вірив, що буде повномасштабна війна, аж до 24 лютого.

«Я не вірив, що росія зважиться на такий екстравагантний і самовбивчий крок. Групуванням 120 тисяч захопити і контролювати Україну – нереально, бліцкриг – нереально. Це схоже на спробу однієї із веж кремля просто красиво самовбитися», - підкреслює Руслан Бізяєв.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Себастьянович повідомив, чи вдається Україні слідувати світовим трендам.

Також Знай.ua писав про те, що Шейтельман розповів, як США позбавить росію права вето в ООН.