Про це він розповів у програмі «Воєнний кабінет».

За словами експерта, з початку повномасштабного вторгнення ми спостерігали провал рф з військової точки зору. Зокрема, він нагадує про ці «жести доброї волі», про відступ з-під Києва, Чернігова, Харкова, з острова Зміїного, невдачу із висадкою морського десанту на Одещині, втрату крейсера «москва», флагмана Чорноморського флоту.

«Тепер ми бачимо, зараз розвивається поступово контрнаступ на Півдні, Херсонщина. І вишенька на торті, я залишив наостанок, - успішний контрнаступ українських сил оборони на Харківщині, який практично за кілька днів звільнив майже всю окуповану частину цієї області», - зазначає Олександр Мусієнко.

А відтак, констатує він, далі є можливість продовжувати ці наступальні дії. Окрім цього, додає експерт, деморалізація противника зростає, у росії починаються певні цікаві процеси, тому що депутати місцевих рад петербурга і москви підписують листи з вимогою до Держдуми і Ради федерації про те, щоб визнати путіна державним зрадником.

«Ми бачимо, що, вочевидь, відбувається і якийсь розкол у військовому керівництві, тому що дистанціюється Шойгу і деякі генерали на тлі невдач цієї кампанії», - констатує Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Табах заявив, що для остаточної перемоги України потрібне постачання наступального озброєння.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко пояснив, як раніше російська агентура потрапляла в інші країни.