Про це він розповів у програмі «Культ особистості».

«Весь той період, який вимірюється двома десятиліттями, ми є учасниками та трагічними свідками великих потрясінь на ринках, у соціальних сферах. Частиною цього стала наша трагедія, російсько-українська війна, яка ще триває, це також частина цих глобальних потрясінь. Це все сприймається як криза світової економічної, соціальної, геополітичної системи», - констатує Андрій Єрмолаєв.

Як він пояснює, це криза політекономічного капіталістичного устрою, яка потребує не просто дизайну, а глибокого перезавантаження. Саме з цими ідеями, зазначає філософ, виступають ідеологи Давосу, ці ідеї поділяє та просуває новий британський монарх.

«Йдеться не просто про зміни, пов'язані з технологіями екології, а йдеться про те, що глобальне перезавантаження має передбачати встановлення нової системи взаємодії з планетою як організмом, який має бути частиною глобального економічного виробництва. Грубо кажучи, нова гармонія, що дає максимальний ефект і екологічний, і економічний», - пояснює Андрій Єрмолаєв.

Поки що, зазначає він, це звучить як утопія, але за кадром стоїть абсолютно прагматичне завдання. За словами експерта, глобальна економіка має використати максимально можливості природи для того, щоб досягти синергетичного ефекту на поворотній основі. І економічно, підкреслює він, це має бути вигідно, а для цього потрібна глобальна технологічна перебудова, а для неї – новий рівень концентрації та централізації капіталу.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Новохатський припустив, що міг означати несподіваний візит Блінкена до України.

Також Знай.ua писав про те, що Ялі розповів, чи готувалася українська влада у повномасштабній війні з рф.