Про це він розповів у своєму блозі.

«Ми знаємо з історії, що диктатори хочуть чути лише хороші новини, і їхнє оточення це чудово розуміє, тому вони дають йому ту інформацію, щоб він їх не вбив», - зазначив Гаррі Табах.

За словами військового, та сама ситуація з президентом Росії – він насправді не знає про поразки російських військових, тому що його найближче оточення бреше йому, бо боїться роздратувати російського диктатора.

«Оточення диктаторів брехало ще з часів СРСР, наприклад, щодо врожаю Брежнєву, але тільки в магазинах нічого не було. Я думаю, що те саме у путіна», - підкреслив Гаррі Табах.

Як зазначив експерт, брехати головному правителю – це традиція ще з часів СРСР, коли найближче оточення та соратники боячись покарання повністю підміняли відомості, які доставлялися першому секретареві.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, нардеп Олександр Качура повідомив, чи заборонять жінкам виїжджати за кордон.

Також Знай.ua публікував слова Олександра Мусієнка: Зараз поступово розвивається контрнаступ на Півдні, Херсонщина.