Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Навіть на секунду я не припускаю думки, що нас можливо перемогти. Вони нас не перемогли, коли ми не були готові до війни, вони нас не перемогли 24, 25, 26 числа. Зараз перемогти нас просто неможливо, це просто з області фантастики. Сьогодні до нас щодня їде зброя, ми озброюємось, що вони вже можуть зробити?», - стверджує Георгій Біркадзе.

Нині ж, констатує він, у росії почали шукати якісь виправдання. Проте, впевнений експерт, і путін, і його команда чудово розуміють, що мобілізацію та військовий стан навіть у прикордонних областях оголосити вони не можуть, оскільки тут одразу ж стане ясно, що ніхто воювати не поїде, натомість народ повстане проти влади.

Тож, переконаний він, після війни росії доведеться виплачувати Україні репарації, як свого часу це робила Німеччина. На думку політолога, росіяни як терористи мають заплатити велику ціну за те, що вони зробили тут.

«Сума репарацій – це не буде трильйон доларів, це буде набагато більше. Тому що люди померли, я впевнений, визнають, що був геноцид України, українців, це ж правда, подивіться на Бучу, подивіться на інші міста», - наголошує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко розповів про військові невдачі російської армії в Україні.

Також Знай.ua писав про те, що Ялі розповів, чи готувалася українська влада до повномасштабної війни з рф.