Про це він розповів у своєму блозі.

«російська федерація зібралася зайнятися спортом. російська федерація, як ви знаєте, відлучена від усіх видів спорту сьогодні у світі за її агресію проти України. Зокрема, росіянам заборонили грати футбол, не пустили їх на Чемпіонат світу з футболу, а також Лігу націй, російські клуби не грають більше у Єврокубках», - констатує .

Україна обійшла росію в таблиці коефіцієнтів УЄФА, тобто українські клуби тепер сильніші в середньому, ніж російські, це вже офіційно стало минулого тижня. Проте, розповідає експерт, росія знайшла, з ким зіграти товариські матчі: збірна Киргизстану та Боснії, до речі, останній для цього дали 200 тисяч євро, але вони вже відмовилися, через що розпочався міжнародний скандал.

Отже, констатує політтехнолог, російська федерація гратиме з Киргизстаном, що, на його думку, правильно. З нагоди експерт нагадує, що кілька років тому Киргизстан займав у світовому рейтингу 201 місце серед усіх країн, тож це правильна команда для гри з рф.

«Оце ті, з ким мають грати росіяни. І воювати вони мали починати не з Україною, а знайти собі легше суперника», - підкреслює Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, у парламенті Швейцарії закликають відключити від SWIFT усі банки рф, а не лише деякі.

Також Знай.ua писав про те, що Шейтельман пояснив, чому західні лідери змінювали свою позицію протягом війни.