Про це він розповів у програмі «Розвилка».

«Найімовірніше, як мені здається, ми ж не можемо залізти в голови генштабистів, основні події на фронті розгортатимуться зараз у районі Донбасу та на так званому херсонсько-запорізькому напрямку, на цій усій дузі від Чорнобаївки до Кривого Рогу. росія зараз не готова завдати якогось потужного контрудару навіть на одному напрямку», - розмірковує Руслан Бізяєв.

Водночас, він зазначає, що це, очевидно, буде найважча зима в новітній політичній історії України. На думку політолога, удари по об'єктах критичної інфраструктури продовжуватимуться, а ставки підвищуватимуться.

«Адже це війна, яка категорично ламає усталений економічний порядок», - підкреслює Руслан Бізяєв.

Як він пояснює, старий технологічний устрій, стара сировинна модель економіки України померла б безвідносно війни, тому що вона не тягнула соціальну сферу, при чому не тягнула дуже суттєво і була вразливою до коливань світових ринків.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Шейтельман повідомив, який великий крок до перемоги вже зробила Україна.

Також Знай.ua писав про те, що Шейтельман пояснив, чому західні лідери змінювали свою позицію протягом війни.