Про це він розповів у програмі «Розвилка».

Як зазначає експерт, поки що переговорів між українською та російською сторонами немає, але варто очікувати ударів по критичній інфраструктурі, що, на думку останньої, якраз і має призвести до цього. Проте, розмірковує він, як мінімум до зустрічі на G20 дипломатія не вийде на перший план, не підсуне військову стратегію та дії.

«Що буде після G20 – побачимо. Це ж цілий комплекс питань, починаючи від кулуарних непублічних домовленостей, вироблення так званої рамки переговорів та закінчуючи процесом їх реалізації. Я скажу так: коли на кухні збирається дуже багато кухарів, страва виходить несмачною, а зараз на кухні нашої війни справді зібралося дуже багато кухарів», - розмірковує Руслан Бізяєв.

У той же час він переконаний, що зараз росію дуже серйозно труситиме протягом найближчого пів року, внаслідок чого, додає політолог, очевидно, ми побачимо вихід нових еліт.

«Найімовірніше, вийдуть узагалі якісь нові люди, про яких ми не чули, а все, що ми спостерігаємо, – це підготовка до цього процесу», - припускає Руслан Бізяєв.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко розповів, чи справляється російська військова машина з війною проти України.

Також Знай.ua писав про те, що Новохатський пояснив, чому Україні не потрібні гарантії безпеки.