Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Я б дуже сильно хотів, щоб США нам давали якнайбільше, тому що як тільки нам США даватимуть ще більше грошей, то вони поводитимуться так само, як сьогодні поводяться з Тайванем», - підкреслює Георгій Біркадзе.

Зокрема, він говорить про заяву Байдена про те, що американці воюватимуть за Тайвань у разі війни. Принагідно експерт нагадує, що 83% усіх чіпів у світі виробляється в Тайвані, а ВВП цієї країни становить 746 мільярдів доларів на рік, тоді як ВВП України до війни був 195.

Тому, пояснює він, дуже важливо, щоби США вкладали в Україну гроші. Як згадує експерт, раніше багато хто розповідав про небезпеку транснаціональних компаній, але це не так, тому він якраз і сподівається, що в Україні працюватимуть, наприклад, Amazon, Google.

«Ось такі компанії мають працювати. Якщо американські компанії вкладатимуть сюди гроші, ми будемо захищені», - констатує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Качура прокоментував успіхи ЗСУ на фронті.

Також Знай.ua писав про те, що Новохатський пояснив, чому Україні не потрібні гарантії безпеки.