Про це він розповів у програмі «Що далі?» на каналі «Знай24».

«Вони зіткнулися із відсутністю можливості нормального логістичного забезпечення. Це відчувають не тільки окупанти, але й наші мешканці окупованих територій, тому що зникли основні базові продукти харчування в Херсоні, є величезна проблема навіть із хлібом, я вже не кажу про ліки», - розповідає Віктор Ягун.

Отже, констатує він, противник не може повноцінно забезпечувати своє угрупування боєприпасами, паливом і навіть харчуванням. За словами військового, підрахували, що для забезпечення сухпайками це угрупування потрібно щодня їх близько 100 тонн перекидувати.

З іншого боку, зазначає він, росіяни не в надто великій кількості здаються в полон, зокрема з харківського напрямку це не більше однієї тисячі полонених.

«По-перше, вони не встигають здатися в полон. По-друге, все ж таки треба зважати на їхню ідеологічну накачаність у тому плані, що їх тут будуть різати, вбивати, ще щось робити», - пояснює Віктор Ягун.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе розповів, що потрібно зробити Україні, щоб отримати захист США.

Також Знай.ua писав про те, що Бізяєв розповів, чи зміняться в росії найближчим часом еліти.