Про це він розповів у програмі «Що далі?» на каналі «Знай24».

«Так, можна говорити про те, що десь останні три місяці відбуваються процеси в російській федерації, які призведуть зрештою до параду суверенітетів. росія розпадеться. росія – це не держава, це союз, це федерація, до якої входять певні республіки чи федеральні округи, тобто це союз, можна сказати, певних держав», - пояснює Роман Світан.

За його словами, ті процеси, які викликані невдачами на фронті, неприйняттям такої поведінки російської федерації як єдиної держави на світовій арені та введенням санкцій, призведуть до того, що росія розвалюватиметься на її частини.

«І цей процес уже пішов, вже приблизно навіть видно обриси цих частин, вже ведуться переговори з лідерами думок, з якимись групами, які складатимуть постросійське суспільство», - зазначає Роман Світан.

На думку експерта, оголошення путіним війни якраз і буде тим спусковим гачком, після якого почнеться повний розвал росії, до того ж у дуже швидкий період. Тим часом путін, упевнений він, розуміє це, всі соціологи це все прораховують, аналітичні відділи працюють.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе розповів, що потрібно зробити Україні, щоби отримати захист США.

Також Знай.ua писав про те, що Кучеренко розповіла, хто ж насправді став декоратором усієї путінської епохи.