Про це він розповів у програмі «Різні люди».

Як зазначає гість програми, можливо, у росії і існує якийсь протестний рух, кажуть, там є 200 тисяч людей. Проте, констатує він, тисячею більше чи менше – не важливо, адже саме революційної ситуації сьогодні у росії немає. За словами експерта, повстання треба готувати і готують його не через те, що підривають рейки, йдеться про організацію системи.

«Цей ком має наростати. Усе, що зараз робить російська федерація як держава, і те, що роблять наші Збройні сили та наша держава, у сумі створює революційну ситуацію у росії. Час», – стверджує Михайло Шейтельман.

Також політтехнолог зазначає, що майже за 7 місяців війни відбулася дуже швидка деградація росії. Зокрема, пояснює він, ще до війни росію вважали великою сильною країною, що росте, розвивається, потужною, нехай і з диктатором при владі, але такою, на яку треба зважати. Сьогодні ж, констатує гість програми, багато хто сумнівається, може це взагалі fale state.

«А чим була Україна для світу до війни, згадайте. Багато хто сперечався fale state чи не fale state, а тепер – держава, найсильніша армія», - наголошує Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Чаплигін розповів, чому росіяни тікають від мобілізації.

Також Знай.ua писав про те, що Чаплигін розповів, що війна є елементом колективної психології.