Про це він розповів на своєму каналі.

«Мобілізація – це істерика для росіян. Кожен раз, коли росіяни ведуть невдалі військові дії, шойгу мусить виходити та казати – «У нас все по плану». Крім того, обмін, який відбувся, коли ми віддали Медведчука, а нам повернули наших героїв у великій кількості, звісно, треба було якось інформаційно перебивати», - зазначив Юрій Подорожній.

На думку експерта, на даний момент у росії виникли не аби які проблеми на інформаційному фронті: останні події поставили їх у дуже незручне положення та змусили вигадувати все нові байки.

«Для нас нічого не зміниться: ми, як воювали, так і будемо. Можливо, усе ускладниться у сенсі часу (якого потрібно для перемоги над ворогом, - Ред.), тому що збільшиться кількість (російських загарбників, - Ред.), але за великим рахунком для нас нічого не зміниться, а от для росіян зміниться, тому що путін вистрілив собі у ногу», - підкреслив Юрій Подорожній.

Як зазначив політтехнолог, рішення російської влади щодо початку мобілізації більше вдарить по самій росії, адже це лиш чергове закручування гайок, яке призведе до дестабілізації ситуації усередині російської федерації.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Михайло Шейтельман розповів про головні завдання людства сьогодні.

Також Знай.ua публікував слова Руслана Бізяєва: Вежі кремля перейдуть між собою у відкрите протистояння.