Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«Чому в параметрах ідентичності є відношення до себе, відношення до Бога, відношення до дому, до батьків і до дітей, але немає сім’ї. Тому що сім’я – це не щось штучне і щось окреме, відокремлене від життя. Сім’я – це наслідок ставлення до світу. І в українстві сім’я – це не створити шлюб, «вступить в брак». Українці беруть шлюб», - повідомив Олександр Новохатський.

За словами публіциста, коли українці беруть шлюб, вони беруть на себе й певні зобов’язання, усвідомлюючи те, що тепер необхідно буде реалізовувати свою ідентичність уже в парі. Однак, як наголосив Олександр Новохатський, так не завжди було в Україні, і колись на укладання шлюбу значно впливали статки.

«Дуже багато речей, пов’язаних із укладаннями шлюбу, сімейними станами, сімейним життям в Україні планувалося традиційно за рахунок поєднання статків, поєднання господарств. От в українських традиціях здебільшого шлюби укладали не через любов, не через кохання, а через домовленості батьків й авторитетних представників громади», - заявив Олександр Новохатський.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Олександр Новохатський розповів, чим українці відрізняються від інших людей.

Також Знай.ua повідомляв, що Геннадій Друзенко пояснив, чому потрібно вгамовувати власну агресію.