Про це вона розповіла у програмі «Різні люди».

«Карта вежі – це карта руйнування. Четвірка мечів. Тобто, якщо ми тут дивимося її ставлення до росії, їхня дружба, їхній союз повністю зруйнований з Італією. В принципі, я так розумію, що з путіним вона особливо не хоче жодних ні контактів, ні зв'язків із верхівкою росії», - пояснює Марія Тиха.

За її словами, четвірка мечів – це карта саме мертвих, карта покійників узагалі. Якщо ж брати політику, зазначає відьма, то це абсолютний тайм-аут, а Джорджа Мелоні взагалі жодних зв'язків із путіним підтримувати не хоче.

Далі гості програми випала трійка мечів, що, як вона пояснює, означає конфлікт через гніт війни, зокрема, росія з політикою своєї партії вже всім набридла.

«Тобто вони чудово розуміють, що росія програє і в принципі жодних відносин вона з путіним підтримувати не хоче. Тобто все логічно та чітко. Вважає нас переможцями, це добре», - робить висновок Марія Тиха.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, відьма Марія Тиха розповіла, чи є у її роботі межі, за які не можна переходити.

Також Знай.ua писав про те, що Тиха розповіла, коли і чи взагалі буде новий наступ на Київ.