Про це він розповів у програмі «Розвилка».

«Соціалка – це в основному міжнародна допомога. Наскільки я розумію, на наступний бюджетний рік уже є розуміння того, що це буде приблизно 20 мільярдів доларів при потребі десь приблизно мінімальні 24-26», - зазначає Руслан Бізяєв.

На його думку, очевидно, наступного року Україна також отримає ще один транш за програмою МВФ, але йдеться не про програму Stand-by, це радше буде якась прискорена програма. Отже, констатує політолог, соціальна сфера України буде більш-менш триматися.

«Щодо життя кожної конкретної людини. Параметри бюджету кажуть, що це буде бюджет набагато гірший, ніж бюджет 2020, 2021 року з точки зору реальної покупної вартості гривні. Тобто, жити ми будемо, на жаль, бідніше, це об’єктивний фактор», - стверджує Руслан Бізяєв.

Окрім цього, додає він, не можна забувати і про здоров’я, власний імунітет. Експерт попереджає, що найімовірніше до війни додасться ще й друга хвиля коронавірусу, всі передумови для цього вже є і епідемія потроху набирає обертів.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Дубина повідомив, що Україна має зробити, щоб не програвати людей.

Також Знай.ua писав про те, що Шейтельман розповів, що Монголія вже окреслила сферу своїх інтересів на карті рф.