Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

Як зазначає експерт, спочатку росіяни зробили з двох грузинських областей свої військові бази, тобто Абхазію та Південну Осетію, а тепер тікають до Грузії від мобілізації та війни, яку проти України розв'язав їхній президент. На його думку, потрібно вжити жорстких заходів, щоб вони варилися в казані.

«Моя позиція категорична: не було чого пускати до Грузії та Казахстану. Вони доводять, що казахи історії не мають. Нехай вони візьмуть почитати трохи книжок і знатимуть узагалі, яку історія має Україна, Грузія, Казахстан. А нема чого з нами воювати. Ось і все», – констатує Георгій Біркадзе.

Також він припускає, що мобілізація та подальший виїзд росіян за кордон може бути операцією кремля із захоплення інших країн. Зокрема, зазначає він, у Казахстані та Грузії вже пишуть чи говорять на проросійських каналах, що потрібно збиратися на площах усім тим, хто підтримує війну та «рускій мір».

«Я неодноразово говорив і говорив Андрій Борисович Єрмак, що треба заборонити в'їзд взагалі до країн усім, хто має відношення до «Єдиної росії». Усім. Я взагалі прихильник того, що всі росіяни повинні сидіти вдома і вбивати один одного, вони це роблять постійно», - робить висновок Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Хлань розповів, чи зміняться дії ЗСУ після псевдореферендуму.

Також Знай.ua писав про те, що Себастьянович повідомив, що Україна має створити чіткий наратив щодо своїх територій.