Про це він розповів у програмі «Культ особистості».

«Конгрес Сполучених Штатів Америки, кілька депутатів чи представників цієї законодавчої інституції звернулися до Блінкена з офіційним листом, щоб виробити систему санкцій проти алжирського політичного режиму у зв'язку з тим, що він допомагає росії обходити санкції, купуючи озброєння», - розповідає Аурагх Рамдан.

Що стосується енергетичних маневрів Алжиру, пояснює він, то зараз він дає гарну якість та кількість газу Італії. Проте, зазначає експерт, коли голову алжирської національної газової компанії запитали, який обсяг і за якою ціною вони постачають газ, він відповів, що це є секретна інформація.

«І синхронно Газпром не анулює, а припиняє постачання італійцям. Насправді це Газпром качає не свій природний національний газ, а алжирський. А там є взаємозалік – це озброєння. Алжир дає газ і одержує звідти озброєння. Санкції не працюють. Ось як оминають санкції», - пояснює Аурагх Рамдан.

Тому констатує гість програми, країни НАТО і підписали, що всі енергоносії проходитимуть саме через SWIFT і під контролем, зрозуміло, Заходу.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко розповів, що російському угрупованню військ на правобережжі Херсонщини дано команду не відступати.

Також Знай.ua писав про те, що Тизенгаузен розповів, чого чекати від білорусі та лукашенка.