Про це вона розповіла у програмі «Різні люди».

За словами гості програмі, американське суспільство сьогодні загалом можна поділити на 3 категорії у контексті російсько-української війни.

«Суспільство тут поділилося умовно на тих, яким абсолютно все одно, вони не цікавляться темою війни, на тих, які вважають, що проблемою є не росія, а Україна, що Україна повинна зробити щось, щоб цю війну припинити, і віддати щось, щоб просто скласти ручки. І третя частина, яка абсолютно адекватно розуміє, хто такий путін, хто така росія, яка це терористична сила і що вона робить із Україною», - розповідає Оксана Давида.

Як пояснює гостя програми, раніше вона багато списувала на те, що американці просто ще не зрозуміли, що відбулося, що їм потрібен час, за кілька днів вони розберуться в ситуації. Тим не менш, констатує вона, проходили тижні і місяці, а вже після Бучі, Маріуполя вони дійсно якось вирівняли собі уявлення про цю війну.

«Але ви не повірити, скільки людей не сприймає це за реальність, скільки мені присилають різних відео, зроблених десь там на коліні, напевно, в Рязані, яке видається за події в Донецьку чи ще десь. І вони якось тоді не могли вчасно розібратися, тому що маса, навала цієї поганої неправдивої інформації», - пояснює Оксана Давида.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Кочетков розповів, чи справді росія становить ядерну загрозу світу.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, яка зараз ситуація на херсонському напрямку.