Про це вона розповіла у програмі «Різні люди».

На думку гості програми, сьогодні світ дуже неправильно сприймає російсько-українську війну, це хибна призма, адже всі говорять про українську війну, а не про загарбницьку війну росії. Ілон Маск, констатує вона, не став винятком у цьому плані, а його публічний допис свідчить про те, що він може бути генієм у чомусь, але не у всьому.

«Вони чомусь усі вважають, зокрема і Маск зараз зі своїми ідеями, що проблема у виникненні загрози ядерної війни в Україні, не в росії. Вони повинні перефокусувати свій погляд, тому що зараз мають обговорювати не те, що має зробити Україна, як писав також наш президент, має бути тема зовсім інша – що робити з росією, з путіним, щоб він не зробив цієї погрозливої дії?», - пояснює Оксана Давида.

За її словами, люди часто не розуміють, у чому криється причина російсько-української війни. Зокрема, констатує гостя програми, Ілон Маск сильно помиляється, якщо вважає, що путін заспокоїться, якщо Україна поступиться. Натомість, підкреслює вона, путін у такому разі лише піде далі, за Україною будуть інші європейські держави, а відтак його треба зупинити.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Боровець розповів, як американці ставляться до допомоги США Україні.

Також Знай.ua писав про те, що Давида розповіла, як живе українська діаспора в США.