Про це вона розповіла у програмі «Різні люди».

«Я вважаю, що вона не є дуже скоординована, вона є, якщо не розбита на певні купи, то принаймні гуртується за певними інтересами, можливо, навіть географічно. Наприклад, ми знаємо, що дуже багато українців живе на східному узбережжі, Нью-Йорк, Чикаго – давно відомо, що ці території заселені нашими людьми», - розповідає Оксана Давида.

Як вона пояснює, коли люди приїжджають в іншу країну, у них є два шляхи. Зокрема, зазначає гостя програми, люди можуть потрапити у пастку того, що будуть сидіти у своєму «баняку», не вчити мови, просто перенесуть свої українські стандарти і проблеми в інше середовище.

«Якщо та ж діаспора є трошки розумніша і хоче поєднати ці дві речі, вона може влитися в цю країну, щоб розуміти, щоб знати, як тут жити, володіти мовою і тоді вже приносити користь своїй же діаспорі або своїй же країні», - пояснює Оксана Давида.

Сама ж гостя програми зазначає, що обрала другий шлях, оскільки вона не хотіла через мову, через певні уподобання минулого життя, перебирання нюансів, просто критикувати Сполучені Штати Америки, живучи там.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Кочетков розповів, чи справді росія становить ядерну загрозу світу.

Також Знай.ua писав про те, що Рамдан розповів, як Алжир допомагає росії обходити санкції.