Про це він розповів у своєму блозі.

«Не замислювались, чи є ми, українці, нацією, що вимирає? Після піку чисельності у 1992 році у 52 мільйони населення нині кількість населення вільної України складає близько 25 мільйонів, частина мешкає на окупованих фашистською росією територіях, десятки тисяч вбили фашистські російські покидьки», - зазначає Олесь Доній.

З іншого боку, пояснює він, катастрофічна ситуація в Україні ще базована на одному з найменших термінів життя українського населення, особливо чоловіків, і одному з найбільших рівнів смертності у Європі. А відтак, констатує експерт, нація має стежити за своїм здоров’ям і починати кожен має із себе.

«Зрештою, навіть для боротьби, для відсічі фашистській агресії потрібно здоров’я. Українцям доведеться любити не лише міфи про себе, а й почати працювати над собою. Один із елементів такої праці – здоровий спосіб життя», - підкреслює Олесь Доній.

Водночас він пояснює, що не йдеться про аскезу чи про відмову від усього на світі. На думку ідеолога, кожен із нас має право по-своєму розуміти, що таке здоровий спосіб життя, але замислюватися над цим варто, а відтак і діяти.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Буздуган розповів про чотири рівні ведення війни.

Також Знай.ua писав про те, що Боровець розповів, як американці ставляться до допомоги США Україні.