Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Медведєв показував московський завод, де виготовляють ракети, щоб стріляти по Україні. Давайте якось серйозно ставитись до речей. Тому я вважаю однозначно, що цього недостатньо і наші партнери мають трохи включити кмітливість», - констатує Георгій Біркадзе.

На його думку, ті конкретні санкції, які могли завдати реальної шкоди економіці росії, на жаль, не були введені, натомість йдуть досить другорядні.

Водночас, зазначає він, нам говорять про якусь фіксацію нафтових цін, але не пояснюють, що нам це насправді дає. Як він пояснює, сьогодні барель нафти 120 доларів, 83 долари, хай зафіксують на 18, 25, 30, 49 доларів, ми вийдемо на якусь середню вартість, але росія все одно з цього заробляє, хай навіть 10 доларів за барель.

«Я вважаю, що ці санкції, які були у 8-му пакеті, недостатні. Вони мали бути набагато жорсткішими, тому що відбулися події в нашій країні і країна-терорист їх визнала, провела фейковий референдум і надягла каструлю в черговий раз усьому світу», - наголошує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Шейтельман розповів, що під час війни росія продовжує залазити у справи інших країн.

Також Знай.ua писав про те, що Бізяєв розповів, навіщо Зеленський написав заяву про вступ України до НАТО.