Про це він розповів у програмі «Воєнний кабінет».

Як розповідає експерт, насправді зараз російські ЗМІ обговорюють боротьбу партії миру і партії війни в кремлі, хто ж із них переможе. За його словами, на російському телебаченні почали з’являтися деякі люди з цієї партії миру, які починають навіть чи не анексію критикувати. Тобто, пояснює експерт, загалом це свідчить про зміну інформаційної політики.

«Вони, в принципі, обидва за війну, тому що від війни відійти важко. Але довколопутінське оточення передбачає, що треба йти до кінця: мобілізація, ядерна зброя, знищувати і воювати, просто тому, що вже все, ця ненависть заполонила, ці емоції не дають нормально думати», - зазначає Олександр Мусієнко.

А партія миру, пояснює він, радше дивиться на війну проти України так, що можна вже згортати активні бойові дії, треба спробувати домовлятися, може, якісь території залишити, дати воду в Крим, але загалом вирішувати питання. Отже, констатує експерт, зараз у керівництві рф йде боротьба між такими підходами.

«Питання в тому, що російська влада довела ситуацію до такої точки, коли навіть українське РНБО постановляє і український президент указом затверджує, що з путіним не може бути жодних перемовин. Принципова і послідовна позиція», - підкреслює Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе заявив, що росія заслуговує на санкції набагато жорсткіші, ніж отримує зараз.

Також Знай.ua писав про те, що Карпюк повідомив, як змінилося ставлення світу до України.