Про це він розповів у програмі «Воєнний кабінет».

На думку експерта, секретар РНБО Данілов правильно сказав, що Матвієнко мала би на колінах покаятись перед українським народом за всі ті злочини і за ту війну, яку росія розв’язала проти України. До того ж, додає він, вона ж має якраз-таки українське коріння.

«При всій гуманності, правах людини є категорія людей, вочевидь, яких треба ізолювати, як звірів у зоопарку, вони заслуговують більше свободи, ніж ці люди, так склалося. Тому їх треба ізолювати», - підкреслює Олександр Мусієнко.

Як він розповідає, Матвієнко на зібранні G20 гнула лінію, що російські війська насправді є миротворцями. На думку експерта, у неї просто погано з розумінням стану тих речей і того, що сьогодні взагалі відбувається. Зокрема, зазначає він, Матвієнко назвала російсько-українську війну чомусь кризою, а насправді ж за це все росія має бути справедливо покараною.

«Починає вити путінське оточення деяке, на них же тиснуть, стискають усе більше, а просторів для маневру стає все менше. Чим далі йде це безумство путіна і його оточення, тим більше тиснуть санкціями, тим більше будуть тиснути санкціями і будуть ізолювати цих людей», - констатує Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Дубина повідомив, чи є сенс зараз закривати в Україні кордони.

Також Знай.ua писав про те, що Шейтельман розповів, чи визнають росію нарешті країною-спонсором тероризму.