Про це він розповів у програмі «Мемасік».

«Лиман вийшов зі складу російської федерації. До речі, треба сказати, що от зведення були Генерального штабу, що з початку контрнаступу зі складу рф вийшли 50 населених пунктів тільки в Херсонській області», - повідомляє Юрій Подорожній.

Тому, констатує він, путін уже просто починає забувати, що насправді відбувається на фронті. А такий поспіх із приєднанням анексованих і недоокупованих територій, пояснює експерт, пов’язаний із тим, що путін намагається вже просто вберегти своє життя.

За словами політтехнолога, зараз у росії зростає внутрішнє невдоволення тим, що робить їхній президент. Зокрема, пояснює він, звичайний росіянин, якого завтра мають мобілізувати, дивиться телевізор, де кажуть, що вони перемагають, але виникає питання, для чого тоді мобілізація. Саме тому, констатує експерт, з росії вже виїхало, за оцінками західних аналітиків, 700 тисяч чоловік, тікаючи від мобілізації.

«І росіяни, очевидно, не очікували цього. Вони дивляться телевізор, а телевізор же дивляться і путін, і патрушев, і шойгу, і всі решта – вони теж сприймають цю інформацію з телевізора, як воно відбувається. Я впевнений, що путін з вечора соловйова сяде подивиться, потім приносять йому звіт, що Лиман здали, і він не розуміє, як це так», - каже Юрій Подорожній.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Карпюк повідомив, як змінилося ставлення світу до України.

Також Знай.ua писав про те, що Шейтельман розповів, чи визнають росію нарешті країною-спонсором тероризму.