Про це він розповів у програмі «Влада та спорт».

«Найважливіше у будь-якій спортивній організації – це менеджмент, це склад, що управляє. Тому, якщо його немає, він шкутильгає або ще щось, то будь-яка кількість грошей, яка є, бюджет не допоможе. Можна, звичайно, топити пічку доларами, але це не зовсім ефективно і рано чи пізно долари закінчаться або щось трапиться з цією пічкою, пічка збожеволіє від таких доларів», - констатує Максим Мосін.

Як він пояснює, є кілька джерел прибутку для будь-якої спортивної організації. Першим таким джерелом гість програми називає продаж телеправ, медіаправ, інтернет та все, що пов'язане з цим, туди же йдуть і букмекерські трансляції. Також, розповідає він, спортивні організації отримують гроші від спонсорів, назв стадіонів та всього, що з цим пов'язано. І третє джерело, каже експерт, це уболівальники, match day, абонементи, квитки. Крім цього, додає він, у футболі джерелом доходу є продаж гравців.

«Неможливо взяти і знайти талановитого футболіста, купити його, десь заграти і продати потім дорожче. Так не працює. Тому що, щоб знайти таких футболістів, потрібні люди, фахівці, скаути, селекційна служба, яка їх шукатиме», - пояснює Максим Мосін.

І це, наголошує він, працює для будь-якого ринку, де є талановиті футболісти. Принагідно експерт зазначає, що Україна якраз є таким ринком з талановитими футболістами і тут працюють скаути з різних країн світу, які мають контракти з провідними клубами, які дивляться, ведуть талановитих футболістів з 12-13-14 років та пишуть звіти для команд щоб моментально потім підписати контракт.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Бізяєв розповів, що сьогодні відбувається в українському футболі.

Також Знай.ua писав про те, що Франков розповів, як потрібно розвивати дитячо-юнацький футбол.