Про це він розповів у блозі Олеся Донія.

«Мені як бійцю тероборони дали автомат, 4 магазини, 280 патронів і сказали: «Йди, захищай». Я був полковником податкової міліції, але військове звання у мене лейтенант. Якби це було до війни і ми якось злагоджувались робили це ТРО, напевно, я був би командиром взводу. Тут не було завдання отримати якусь посаду. Ми йшли не за грошима, не за званнями», - розповідає Святослав Дубина.

Як він пояснює, територіальна оборона – це не армія, а добровольчі підрозділи, куди люди приходять за власним бажанням, а відтак і склад бійців тут зовсім інший. За словами гостя програми, там практично немає професійних військових, хіба кілька людей із військовим досвідом, які воювали у 2014 році, але переважно це айтішники, менеджери, тощо.

Також військовий розповідає, що на фронті не заробити авторитету «я – начальник, ти – дурак». Як він згадує, до нього теж спершу ставилися так собі через відсутність бойового досвіду.

«Поки ми не пішли в бій, поки кожен себе не проявив, було невідомо, з якого хто тіста. Фактично після перших спільних бойових дій відпали вже сумніви, хто з чого зліплений», - констатує Святослав Дубина.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Вишинський повідомив про наслідки розумної мілітаризації.

Також Знай.ua писав про те, що Вишинський повідомив, чому в Україні закріпився тризуб, а не двозубець.