Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

На думку експерта, країна, яка завдає ударів по цивільній інфраструктурі, – це країна терористів. Наразі, констатує він, у цьому списку 4 країни, але росія, яка точно є країною-терористом, має стати п'ятою.

«Сьогодні вже звільнено 1170 квадратних кілометрів на півдні України і наші повільно, але впевнено просуваються на фронті до Херсона. І не лише до Херсона, просто є політика, що ми сьогодні не говоримо про ситуацію, яка відбувається. Але також є зведення з фронту Луганської області, там також є перевага і операція спланована чудово. Тобто сьогодні особливо похвалитися шизофреніку пану кандидату гаазького трибуналу путіну нічим», - розповідає Георгій Біркадзе.

Тобто, констатує він, сьогодні вже всім зрозуміло, що путіну перед своїм народом нема чим похвалитися, успіхів на фронті немає. Принагідно експерт згадує, як путін зібрав людей на Червоній площі, а вони навіть не сміли кричати, тому до оригінального звуку довелося додавати записаний.

«Ми бачимо, що реальний провал. Після того, як він оголосив мобілізацію, майже вже на 20% падає його популярність і його рейтинг», - констатує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Дубина розповів, хто воює у теробороні та як там заробити авторитет.

Також Знай.ua писав про те, що Вишинський повідомив про наслідки розумної мілітаризації.