Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

Експерт стверджує, що у росіян взагалі нічого немає, їхня мова має болгарське, старослов'янське коріння, саме там вона і була закладена, а історії своєї у них немає і зовсім.

«Коли люди не мають історії, то вони в житті нічого не варті. Коли нація відраховує календар від народження якогось дідуся (це я зараз маю на увазі Північну Корею), ці люди не мають майбутнього. Ти ніколи не мусиш жити минулим, ти мусиш жити тільки майбутнім, але не можна забувати своє минуле і треба пам'ятати його і знати свою історію», - наголошує Георгій Біркадзе.

Як пояснює експерт, посилаючись на одного англійського психолога, якщо ти хочеш перемогти в цьому житті, потрібно зрозуміти та виконувати три прості речі: відпускати, прощати та забувати. Зокрема, зазначає він, забувати треба завжди погане, щоб іти вперед.

«Не можна жити перемогою 1945 року, як це роблять люди, які живуть у нас через кордон», - констатує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Дубина розповів, хто воює у теробороні та як там заробити авторитет.

Також Знай.ua писав про те, що Вишинський повідомив, чому в Україні закріпився тризуб, а не двозубець.