Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«Ми живемо на унікальній землі, яка поєднує дві речі важко, але поєднує. З одного боку – це земля довічного апокаліпсису, тобто тут завжди на межі, це дійсно межа виживання, межа знищення або межа народження чогось великого, не величезного, а саме великого. А з іншого боку – це кнопка, яка керує планетою», - повідомив Юрій Буздуган.

За словам геополітика, ми живемо на землі, де народжується велич, і це не абстракція. Як наголосив Юрій Буздуган, протягом десяти тисяч років існування сучасної цивілізації на українській землі народилося 28 великих цивілізацій, які здійснили величезний вплив на світову історію.

«Я називаю тільки ті цивілізації, які змінили історію не свою, не сусідів, а всього людства», - додав Юрій Буздуган.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, підприємець Павло Себастьянович повідомив, чи потрібно Україні йти в ЄС і НАТО.

Також Знай.ua повідомляв, що політичний аналітик Володимир Горбач пояснив, коли насправді почалося протистояння росії та Заходу.