Про це він розповів на каналі Павла Себастьяновича.

«Емпатія обов'язково має бути закріплена якимись формальними штуками. А в нас це звелося свого часу до того, що ми до Конституції внесли курс до ЄС. Ну добре, а що означає курс до ЄС? Тут саме питання емпатії. Емпатію на хліб не намажаєш, проте це та головна штука, яка народжує спільність», - повідомив Олександр Новохатський.

За словами політичного аналітика, першою народжується саме спільність, а згодом уже інструменти відтворення економічних відносин, державної структури, геополітичного суб'єкта. І сьогодні українці, як зазначив Олександр Новохатський, демонструють спільність, але не артикулюють те, що головним елементом залишається людина.

«Якби українці підняли на прапорі україноцентричну теорію, яка була б проста і зрозуміла будь-якому європейцю чи американцю, то все б одразу стало на свої місця», - додав Олександр Новохатський.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політичний аналітик Олександр Новохатський повідомив, хто насправді має бути гарантом існування держави.

Також Знай.ua повідомляв, що публіцист Олександр Новохатський повідомив, чому люди виходили на Майдан: «Це було полум'я».