Про це він розповів у програмі «Влада і спорт».

На думку гостя програми, справді статус футбольного матчу і присутність на ньому глядачів не можна недооцінювати. А відтак, констатує він, відмова донецького «Шахтаря» провести матч із «Динамо» в Польщі не доцільна. Як пояснює суспільно-політичний діяч, глядач під час гри важливий не стільки для клубів, бізнесу, скільки і для самих гравців.

«Це важливо для гравців, тому що це свого роду і психологічне лікування, і підтримка самих гравців. Це картинка, яка буде транслюватися, підтримка і народу України, коли він бачить ці емоції, ці скандування. І, зрештою, це популяризація нашого футболу і це дасть більшого натхнення для боротьби», - пояснює Павло Гай-Нижник.

Як він зазначає, пропозиція «Шахтаря» провести матч все ж таки в Україні була би доречною у мирний час. Але зараз, переконаний гість програми, це виглядає радше як гра в піддавки, удар у спину.

«Глядачів в Україні не допускають на стадіони. Це є дуже підступна і облудлива гра на патріотизмі. Вони хочуть зачепити почуття людей, а більше юрби, і на цьому зіграти собі в піарі. Це нечесно», - міркує Павло Гай-Нижник.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мосін розповів, як скаути шукають талановитих футболістів для провідних клубів.

Також Знай.ua писав про те, що Бізяєв розповів, що сьогодні відбувається в українському футболі.