Про це він розповів у програмі «Діалоги з Максимом Ялі».

Насамперед гість програми наголошує на політичному значенні резолюції Генеральної Асамблеї ООН, згідно з якою фейкові референдуми та анексія українських територій є незаконною. Зокрема, каже він, це, по суті, легітимізація права України на звільнення своїх територій.

«Ми діємо в рамках міжнародного права, а росія – навпаки, порушує це міжнародне право, зокрема статут ООН. І ця резолюція Генеральної Асамблеї ООН фактично політично підтвердила цю обставину», - наголошує Володимир Фесенко.

З іншого боку, констатує політолог, не всі країни все ж таки проголосували за цю резолюцію. Зокрема, зауважує він, це фінансово і політично залежні від росії країни або ті, де вона компенсує їх вирішення економічними бонусами.

«Ця головна зброя, як і раніше, щоправда, зараз вона трошки менше працює, бо ця зброя вже теж трішки зносилася і вже менший її ресурс. Я маю на увазі російські гроші, тому що росія, це не секрет, багато таких голосувань купує», - стверджує Володимир Фесенко.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Качура повідомив, яке Україна готує покарання для путіна.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, як Україна готувалася до останніх прильотів російських ракет.