Про це він розповів у своєму блозі.

«Благання про переговори вигідні тільки путіну, тому що він розуміє, що час грає на нашому боці», – заявляє Максим Ялі.

До того ж, додає він, час ще більше гратиме на боці України з великими постачаннями необхідного озброєння, зокрема з новими системами ППО для зниження вразливості критичної інфраструктури. Тому, сподівається політолог, новий виток ескалації призведе до того, що США та інші країни наважаться на більшу допомогу Україні.

Водночас Ердоган, повідомляє експерт, як миротворець робить заяви про переговори. До того ж, додає він, президент Туреччини вже підвищив свій статус геополітичного гравця тим, що вже раніше організував майданчик для переговорів і в принципі виступає головним посередником не лише між Україною та росією, а й між росією та Заходом.

«Туреччина є учасником і НАТО зокрема, тому, звичайно, він контактує і з американською стороною, і з іншими країнами-учасницями НАТО. Тому миротворець і має робити такі заяви. Інше питання, що він сам чудово розуміє, що на даному етапі та на цих умовах укласти цю угоду неможливо», - пояснює Максим Ялі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Загородній розповів, який буде ефект від російських атак щодо критичної інфраструктури.

Також Знай.ua писав, що Качура повідомив, яке Україна готує покарання для путіна.