Про це він розповів у програмі «Воєнний квартал».

Передусім експерт зазначає, що ситуацію із посиленням обстрілів України і використанням росією іранських безпілотників потрібно оцінювати адекватно і об’єктивно. За його словами, приводів для паніки немає і ситуація контрольована.

«У нас же є повідомлення наших повітряних сил, 85% збивається. Я думаю, що, отримавши більше сил і засобів, будемо збивати ще більше, але деякі долітають. Умовно кажучи, 35 випустили, 30 збили, 5 долетіло. Ясна річ, що ці 5 також можуть спричинити руйнування, але це психологічний ефект. Ось це росія зараз використовує», - зазначає Олександр Мусієнко.

Як він підкреслює, наша зброя добре працює по іранських дронах-камікадзе. Водночас зараз, констатує експерт, потрібно зрозуміти, що війна не закінчувалася, не потрібно розслаблятися, адже тоді будь-яка ескалація матиме сильний психологічний та емоційний вплив на населення.

«Просто треба розуміти, що війна триває, що такі загострення можуть бути. Катастрофи немає, як там зараз починають розповідати. Є певні проблеми, є певні виклики, пов’язані з енергетичним сектором, сектором водопостачання, про це попереджав Офіс Президента, це ми так само прекрасно розуміємо. Але біди немає», - підсумовує Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Заблоцький заявив, що пропаганда не зомбує росіян, а лише посилює їхні базові вірування.

Також Знай.ua писав про те, що Вишинський пояснив, чому росія не буде застосовувати ядерну зброю.