Про це він розповів у програмі «Що далі?» на каналі «Знай24».

Як зазначає експерт, після того, як путін запровадив воєнний стан, зрозуміло, що ситуація в Херсонській області має змінитися, лише поки що важко сказати, як саме. Проте, констатує він, воєнний стан, територіальна оборона, указ путіна – все це багато в чому повторює те, що ми мали до 24 лютого, якщо уважно згадати послідовність цих подій.

«Тобто особливі повноваження губернаторів, військово-цивільні адміністрації, створення територіальної оборони, запровадження різних кольорів зон загрози в різних галузях – це свідчить про те, що російське керівництво намагається перевести країну та економіку на військові рейки», – розмірковує Руслан Бізяєв.

На його думку, наступним кроком логічно має бути рішення перевести економіку на військові рейки і, можливо, продовження гібридної мобілізації, часткової чи додаткової – не має значення.

«Тобто мобілізація – це війна. Воєнний стан не може існувати поза межами війни. У росії це офіційно називається спеціальна воєнна операція, а в країні вводиться воєнний стан, ну, не у всій країні, а частково», - наголошує Руслан Бізяєв.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Заблоцький пояснив, що пропаганда не зомбує росіян, а лише посилює їхні базові вірування.

Також Знай.ua писав про те, що Шейтельман повідомив, навіщо росія застосовує терор проти українців.