Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«Можна сказати з упевненістю те, що ми якраз зайшли в процес біфуркації, переродження, переосмислення основ наших соціальних систем. І ми якраз ідемо від державоцентричних утворень, які представляють собою формальні еліти, тобто або чиновники, або меритократи там, або інші якісь люди, які за правом народження або за правом крові займають певну соціальну позицію», - повідомив Олександр Новохатський.

За словами публіциста, ми переходимо до створення систем, де ці формальні ознаки не мають значення. Олександр Новохатський наголосив, що це нові системи, де головними вже є не твоє походження й не твої статки, а готовність бути людиною, жертвувати своїм життям заради інших.

«Це означає не тільки просто віддати своє життя, а присвятити себе служінню спільним речам зі зрозумілою метою, зі зрозумілою етикою», - заявив Олександр Новохатський.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політичний аналітик Олександр Новохатський повідомив, хто насправді має бути гарантом існування держави.

Також Знай.ua повідомляв, що політичний аналітик Олександр Новохатський повідомив, що народжує у державі спільність.