Про це він розповів на своєму каналі.

Святослав Вишинський повідомив, що був вражений реакцією деяких українців на спрощене розмитнення автомобілів в Україні у воєнний час, які дуже негативно сприйняли цей закон.

«Тобто елементарну потребу мати автомобіль особливо під час війни, коли практично паралізований громадський і міжміський транспорт, треба засудити. І не просто засудити, а всім на місці видати повістки», – повідомив Святослав Вишинський.

За словами філософа, дехто в соціальних мережах стверджує, що сім'ям, яких торкнулася війна, зараз не до автомобілів. Але, як підкреслив Святослав Вишинський, ці люди, зважаючи на все, не розуміють, скільком сім'ям автомобіль врятував життя і допоміг вчасно залишити зону бойових дій.

«Вони забувають порахувати втрати та дефіцит автомобілів в Україні, навіть не усвідомлюючи цілющого ефекту особистого транспорту для економіки країни, що воює», - додав Святослав Вишинський.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua філософ Святослав Вишинський пояснив, чому студентів треба випустити за кордон: «Привід для хвилювань».

Також Знай.ua повідомляв, що філософ Святослав Вишинський повідомив наслідки розумної мілітаризації: «Перетворення на військовий табір».