Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«Засуджувати мають люди волі, тому саме наш суд має бути український. Але європейці, американці мають розуміти, що ми робимо, за що ми засуджуємо. Коли ми починаємо діяти на цих підставах розуміння людиноцентричного світу, ідеології людиноцентричності, параметрів волі, вони (західні країни – Ред.) отримують механізм реструктурування світу», - повідомив Олександр Новохатський.

За словами публіциста, не можна шукати інструменти для порятунку світу серед обезволених. Олександр Новохатський наголосив, що той механізм реструктурування світу, який пропонують українці, люди волі, мав би лягти в основу великої дипломатичної діяльності.

«Ці речі мають транслюватися тими самими елітами. І не формальними елітами, а реальними носіями волі, бо Україна наступного циклу політичного чи глобальнополітичного – це якраз світ волі, це люди волі», - заявив Олександр Новохатський.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, публіцист Олександр Новохатський повідомив, до яких нових соціальних систем переходить наше суспільство.

Також Знай.ua повідомляв, що путін ввів воєнний стан: Руслан Бізяєв розповів, що буде далі.