Про це він розповів на каналі «Дикий live».

«Для чого перемога потрібна у війні, за що ми воюємо? Ми воюємо за демократичні європейські цінності, за український спосіб життя. Чому такий опір героїчний, відсіч всього народу? Тому що ми захищаємо свою українську демократію, свій європейський курс», – повідомив Вадим Карасьов.

Політтехнолог зазначив, що Україна зіткнулася з агресією автократії, автократичних режимів, тиранічних режимів та диктатур. Вадим Карасьов наголосив, що і в Україні, і на Заході розуміють, що зараз український народ захищає не лише себе та свої території, а й усі європейські цінності.

«Допомога нам іде не лише тому, щоб стримати росію, а тому, що Україна захищає європейські цінності, демократичні цінності. Тому перемога у війні – це перемога демократії, демократичної європейської України», – заявив Вадим Карасьов.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, нардеп Олександр Качура повідомив, завдяки чому Україна здобула технічну перевагу у війні.

Також Знай.ua повідомляв, що політолог розповів, що новий план Ердогана дозволить Ірану та росії обходити санкції.